MediaCat

Haberlerde Ağaoğlu rüzgarı esti

Interpress’in inşaat sektörünün basın yansımalarını mercek altına aldığı araştırmaya göre…

Haberlerde Ağaoğlu rüzgarı esti

Interpress’in inşaat sektörünün basın yansımalarını mercek altına aldığı araştırmaya göre; son bir ay içinde sektörde en çok haberi çıkan firmalar Ağaoğlu, Fi-Yapı ve Yeşil İnşaat oldu.

Yaşanan küresel krizin sekteye uğrattığı inşaat yatırımlarının yeniden yükselişe geçtiği şu günlerde Interpress, inşaat sektörünün haber yansımalarını mercek altına aldı. Geçtiğimiz bir ay içinde basında çıkan haber ve yazıların incelenmesi neticesinde, yazılı basında en çok haberi çıkan firmalar ‘Ağaoğlu İnşaat’, ‘Fiyapı’ ve ‘Yeşil İnşaat’ oldu.

Interpress’in 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında iki bine yakın ulusal ve yerel basını kapsayan araştırmasında, inşaat sektörüne ait 4 bin 554 adet haber çıkarken, sektörde yer alan firmalardan altmış sekiz tanesinin isminin geçtiği bin 464 haberin olduğu belirlendi. Yeni projeleri, kendi markasının reklamında oynayarak televizyondan, billboard ve gazetelere kadar her yerde yer alan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun rüzgarını arkasına alan ‘Ağaoğlu İnşaat’ çıkan 303 haber ve yazıyla ilk sırada yer aldı. ‘Fiyapı’, yeni kampanyası ve Beşiktaş Kulübü ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasıyla yazılı basında 130 defa haber olarak listede ikinci sırayı aldı. İstanbul’daki çok az sayıda kalan büyük arazilerin kullanımına yönelik ihalelerde yer alması ve yeni satış kampanyaları ile gündeme gelen ‘Yeşil İnşaat’ ise yayınlanan 65 haberle üçüncü oldu.

Aynı araştırmaya göre, ‘Dumankaya İnşaat’ aynı dönemde çıkan 63 haberle dördüncü, ‘Torunlar İnşaat’ta 57 haberle beşinci sırada yer aldı. ‘Sinpaş Yapı’ 53,  ‘DAP Yapı’ 41, ‘Teknik Yapı’ 40, ‘Kiptaş’ 33 ve ‘Sembol İnşaat’ta 28 haberle oluşan listede ilk on sıra içinde kendilerine yer buldular.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.