MediaCat

Serhat Bayram’a göre 2015’in en iyileri

Sektörün önde gelenleri 2015’in en yaratıcı işlerini seçiyor.

Serhat Bayram’a göre 2015’in en iyileri

2013 yılından bu yana sürdürdüğümüz, sektörünün önde gelen isimlerine -mecra gözetmeksizin- yılın kendileri için favori reklamlarını sorduğumuz “Yılın en iyi reklamları” serimiz, Punch Kurucu ve Kreatif Direktörü Ali Musa Paça ve Lowe Istanbul ECD’si Emrah Akay‘ın ardından Serdesin’in Baş Fikir Esnafı ve Patronu Serhat Bayram ile devam ediyor.

İşte Serhat Bayram’a göre, gerekçeleriyle, 2015’in en iyi kampanyaları…

Balparmak: Ballı Adam

Alt pijama çoraplara, üst pijama da alt pijamaya girmeye başladı. Kış geliyor, rüzgarda esnafların tabelası gır gır oynayacak gecenin kornasız anlarında. Hapşıranlar, tıksıranlar, öksürenler… Balparmak ne diyor? “Gel babacım, ye bi’ kaşık, dök çayına sütüne kahvene, sık oraya buraya, götür balı. Al enerjiyi, yumuşat boğazı. Eğer o kadar da ‘BALLI’ değilsen, bi’ hastalık ortamında kaparsın şifayı” diye de alttan alttan tatlı tatlı geliyor. Gösteriyor Katla Balla’yı, gösteriyor Bilimle Süzülen Bal’ı… Başına bi’ türlü bi’ şey gelmeyen adamla da Paketto del Pierro film net bağlanmış.

Son çalıştığım ajansta Balparmak baktığım müşterilerden biriydi; “Bilimle Süzülen Bal” kampanyasını yapmıştık ve filmin sonunu da “Şanslı değiliz, ballıyız!” diye bitirmiştik. Plasenta da üstüne bu filmle yılın son golünü tam çatala “ÇOP” diye asmış! Benim listemde de onno (On Numara!) diyeceğim iş olmuş. Yapımı, müziği, yönetmenliği… Tertemiz iş. Yönetmenine de ekstra hürmetler.

İlerlemek için sayfa numaralarını kullanabilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.