MediaCat

2008 Cannes Lions Medya jüri başkanı açıklandı

2008’de yapılacak 55. Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’nin Medya kategorisinde jüri başkanlığını…

2008 Cannes Lions Medya jüri başkanı açıklandı

2008’de yapılacak 55. Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’nin Medya kategorisinde jüri başkanlığını Mindshare Worldwide CEO’su Dominic Proctor yapacak.

Dominic Proctor’ın Mindshare Worldwide’ın başına geçtiği Eylül 2007’den beri şirket 6000 çalışanıyla dünya çapındaki 96 ofisiyle hizmet veriyor. Kariyerine 1979’da başlayan ve çeşitli ajanslarda çalıştıktan sonra JWT’ye geçen Proctor, 1989’da JWT Londra’nın Medya Direktörü oldu. 1991’de İdari Direktörlüğe yükselen Proctor, Aralık 1992’de de CEO’luğa yükseldi. Proctor bu pozisyonda 5 yıl boyunca çalışmasının yanısıra JWT Yönetim Kurulu’nda da bulundu.

Dominix Proctor jüri başkanı seçilmesiyle ilgili, “Medya profesyoneli olmak için mükemmel bir zaman çünkü müşterilerimiz için rolümüz hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu gerçeği kutlamak ve geleceği onun üzerine kurmak için zamanlama harika. Cannes Media Lions bize bu şansı verdiği için jürinin başında olmaktan dolayı çok memnunum” dedi.

15-21 Haziran 2008’de Cannes’da gerçekleşecek olan 55. Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali’ne katılmak için 10 Ocak’tan itibaren www.canneslions.com adresinden kayıt yaptırılabilecek.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.