MediaCat

Merve Özbey’in Cannes Lions tahminleri

Sektörün önde gelenleri Cannes Lions 2019 favorilerini paylaşıyor.

Merve Özbey’in Cannes Lions tahminleri

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali bu yıl 17 – 21 Haziran’da gerçekleşecek. Sektör etkinliğe hazırlanadursun, bizler de MediaCat olarak 2016 yılından bu yana yayınladığımız Cannes Lions özel haber dizimize kaldığı yerden devam ediyoruz.

Türkiye’nin önde gelen kreatiflerine Cannes’dan ödülle döneceğini öngördükleri favori kampanyalarını ve bu kampanyaları onlar için favori kılanın ne olduğunu sorduğumuz diziye 4129Grey CEO & Chief Happiness Officer’ı Alemşah Öztürk, Come to Movida ECD’si Emrah Akay, Medina Turgul DDB Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan, Karbonat Kreatif Direktörü Cihan Kavaklıpınar, Lokal Kurucusu & Kreatif Direktörü Ali Göral, Titrifikir Kreatif Direktörü Emre Gökdemir ve Rafineri Kreatif Direktörü Ali Şener‘in ardından GTB Kreatif Direktörü Merve Özbey’le devam ediyoruz.

İşte Merve Özbey’e “Bu iş Cannes’dan ödülle dönmeli” dedirten kampanyalar…

A/R Jordan – Jordan Brand

Ajans: R/GA/Portland

Eski bir basketbolcu olduğumdan mütevellit mi bilmem, bu işten sadece reklamcı olarak değil, Jordan hayranı olarak da etkilendim. Cannes Lions 2019’la birlikte hayatımıza yeni giren “Entertainment Lions for Sport” kategorisinin de ne kadar doğru bir içgörüden yola çıktığını görmüş olduk.

İkonik Jordan slam dunk’ı, Snapchat AR (Artırılmış Gerçeklik) deneyimiyle yeniden hayat buluyor. Bu deneyim çok efektif bir e-ticaret platformuyla alışveriş kanalına dönüşüyor. Sonuç: 23 dakikada tükenen Air Jordan stokları…

İlerlemek için sayfa numaralarını kullanabilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.