Odisseas Sevsevme’nin Cannes Lions tahminleri

Sektörün önde gelenleri Cannes Lions 2017 favorilerini paylaşıyor.

Odisseas Sevsevme’nin Cannes Lions tahminleri

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali bu yıl 17-24 Haziran’da gerçekleşecek. Sektör etkinliğe hazırlanadursun, bizler de MediaCat olarak geçen yıl ilkini yayınladığımız Cannes Lions özel haber dizimize kaldığı yerden devam ediyoruz.

Türkiye’nin önde gelen kreatiflerine Cannes’dan ödülle döneceğini öngördükleri favori kampanyalarını ve bu kampanyaları onlar için favori kılanın ne olduğunu sorduğumuz diziye 4129Grey CEO ve Chief Happiness Officer’ı Alemşah Öztürk, Wanda Digital Kreatif Direktörü Enis Baruh ve Cheil Turkey Kreatif Direktörü Cihan Kavaklıpınar‘ın ardından, Alametifarika Kreatif Direktörü Odisseas Sevsevme ile devam ediyoruz.

İşte Odisseas Sevsevme’nin bahis bülteni tadındaki eğlenceli değerlendirmeleriyle “Bu iş Cannes’dan ödülle dönmeli” dediği kampanyalar:

We are The Superhumans – Channel 4, Paralympics

Ajans: 4Creative

ÜST OLUR

İstatistiklere bakınca son yıllarda sosyal sorumluluk işlerine verilen ödüller arttı. Onun için başta Craft olmak üzere birçok kategoride ödül alma ihtimali var.

Kısacası üst olur.

 

İlerlemek için sayfa numaralarını kullanabilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.