Cannes Lions’ta yeni kategori: Artık sadece “iş” değil, “sistem” ödüllendirilecek Seren Altay, 27.03.2026
Gündem Kervan Gıda’ya yeni pazarlama direktörü Kervan Gıda Pazarlama Direktörü olarak görev alacak isim belli oldu.
Gündem Şölen Türkiye’ye yeni pazarlama direktörü Şölen Türkiye Pazarlama Direktörü olarak görev alacak isim belli oldu.
Gündem Arzum’a yeni pazarlama direktörü Arzum’da pazarlama direktörü olarak görev alacak isim belli oldu.
Gündem Aytemiz’de üst düzey atama Aytemiz Akaryakıt Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü belli oldu.
Gündem Danone Türkiye’de üst düzey atama Danone Türkiye Sütlü Ürünler’in yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Global WeWork’ün yeni CMO’su Maurice Lévy Publicis Groupe’un eski CEO’su ile ABD’li start-up arasındaki işbirliği geçtiğimiz cuma günü doğrulandı.
Gündem Lilly Türkiye’ye yeni pazarlama direktörü Markanın pazarlama direktörlüğüne atanan isim belli oldu.
Gündem Domino’s Pizza’ya yeni pazarlama ve satış direktörü Domino’s Pizza’nın pazarlama ve satış operasyonunu yönetecek isim belli oldu.
Gündem PepsiCo Türkiye’de üst düzey atama PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Pazarlama Direktörü olarak görev alacak isim belli oldu.