Vodafone özel oturumunda kalbimize dokunan hikâyeleri sahiplerinden dinledik.
Brand Week Istanbul‘da Marketing & Creativity Day Jason Silva’nın ardından Vodafone özel oturumu ile devam etti. “Teknoloji hayata değer katar” diyen Vodafone yöneticileri bugüne kadar gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri sayesinde hayatları değişen iki de misafir getirdi.
Vodafone Türkiye Pazarlama ve Marka Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi, Vodafone Türkiye Bireysel Segmentler Pazarlama Direktörü Fatih Uysal ve Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Çeşitlilik Direktörü Gizem Keçeci’nin katıldığı oturumun moderatörlüğünü Ece Üner üstlendi.
Söze “Üç kelime seçecek olsam bugünü tarif etmek için bunlar, ‘teknoloji’, ‘hız’ ve ‘değişim’ olurdu” diye başlayan Bilge Çiftçi, teknolojinin hayata neden değer kattığını bilgiye erişim imkânı sayesinde fırsat eşitliğini mümkün kılması olarak açıkladı. “Yapabileceklerimizin sınırı hayal gücümüzün sınırıdır” diyen Çiftçi, artık insanların birbirleriyle değil makinelerle, makinelerin de birbiriyle konuşmaya başladığı bir çağa girdiğimizi belirtti.
Vodafone’un bu alandaki çalışmalarından söz eden Çiftçi, İzmir’de bir ormanda sim kart ağı ile yangın sensöründen otobüs duraklarındaki bilgilere kadar gerçekleştirdikleri projelerin hem sürdürülebilirliğe hem de günlük hayata kattığı değeri vurguladı.
Vodafone Çiftçi Kulübü projesini katılımcılarla paylaşan Deniz Uysal projenin başlangıcından bu yana çiftçileri hem SMS ile hem de çiftçi tırı ile hava koşullarından ekim zamanına kadar sürekli bilgilendirerek bu teknolojik dönüşümü çok önemsediklerini söyledi.
Gizem Keçeci, 2007 yılında kurdukları Vodafone Vakfı’nda ilk olarak Türkiye’nin ihtiyaçlar haritasını ortaya çıkardıklarını ve bu haritada ilk sırada engelliler ile kadınların iş hayatına atılması olduğunu belirtti. Bu sonucun ardından engelliler için Düşler Akademisi’ni kurduklarını söyleyen Keçeci, sözü misafirlere bıraktı. Bir engelli annesi ve Mersinli kadın girişimcinin paylaştıkları hikâyeleri katılımcılardan büyük alkış aldı.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.