Shashi Fernando HTC’nin CCO’su oldu

Saffron Digital CEO’su Shashi Fernando, HTC’ye CCO (Chief Content Officer/ İçerikten Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı) olarak transfer oldu.

Shashi Fernando HTC’nin CCO’su oldu

Saffron Digital CEO’su Shashi Fernando, HTC’ye CCO (Chief Content Officer/ İçerikten Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı) olarak transfer oldu.

HTC tarafından yapılan açıklamada, Shashi Fernando’nun firmaya CCO olarak atandığını duyuruldu. Daha önce Saffron Digital’de CEO’luk görevini yürüten Fernando, direk HTC CEO’su Peter Chou’ya bağlı olarak, Tayvan Taoyuan’daki merkezde görev yapacak.

HTC’nin küresel içerik stratejisinden, faaliyetlerinden ve projelerin bölgesel çapta hayata geçirilmesinden sorumlu olacak olan Shashi Fernando’nun atanması; HTC’nin, ürün içeriğini geliştirmeyi anahtar nokta olarak gördüğünü en iyi şekilde yansıtıyor.

“Shashi’nin içerik endüstrisinde inanılmaz bir deneyimi var. HTC içerik stratejisinin onun yönetiminde olduğunu görmek bana heyecan veriyor.” diyen HTC Corporation CEO’su Peter Chou sözlerine şöyle devam etti; “İçerik, işimizi ele alışımızın ve gelecekteki başarımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam edecek.”

Yeni göreviyle ilgili açıklamada bulunan Fernando; “HTC, hedeflerine ulaşmak için yeterli deneyime ve bakış açısına sahip başarı odaklı bir şirket. HTC’nin içerik stratejisi üzerinde çalışacağım için çok heyecanlıyım. Dünyanın her köşesindeki HTC müşterilerine yeni içerik ve hizmetler sunabilmek için sabırsızlanıyorum.” şeklinde konuştu.

Fernando, HTC bünyesine katılmadan önce, üçüncü şahıslara yüksek kalitede güvenilir dijital dağıtım hizmeti sunmak üzere 2006’da kurduğu Saffron Digital’de CEO görevini yürütüyordu. HTC geçtiğimiz Şubat’ta Saffron Digital’ın tamamını satın almıştı.

Shashi Fernando, 2009 ve 2010 yıllarında Mobile Entertainment dergisinin her yıl yapılan “Yılın En İyi 50 Yöneticisi” listesine girme başarısını gösterdi. Saffron Digital şirketi ise halen “DeloitteFast 50” teknoloji şirketleri ve “Media Momentum Top 100” dijital medya şirketleri listelerinde yerini koruyor. Saffron Digital’in İşletme Müdürlüğünü yürüten David McDonald ise yeni dönemde, HTC ile doğrudan stratejik ortak olarak çalışacak Saffron’un CEO’su olarak görev yapacak.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.