MediaCat

Martı TAG ve Martı Motosiklet’e erişim engeli

Mahkeme, Martı TAG ile Martı Motosiklet’in uygulaması ve internet sitesine erişim engeli getirilmesine karar verdi.

Martı TAG ve Martı Motosiklet’e erişim engeli

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu yönetimindeki İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası’nın Martı TAG (Tek Araçla Gidelim) ve Martı Motosiklet’e karşı açtığı davada Martı’nın aleyhine karar verdi. Karar doğrultusunda, her iki hizmetin de uygulama ve internet sitesine erişim engeli getirilecek.

Firmanın araç paylaşımına olanak sağlayan hizmetlerinin korsan taksi taşımacılığı sayıldığı iddia edildi. Mahkeme, Martı’ya karara itirazını beyan etmesi için 1 hafta süre tanıdı.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.