Women to Watch ödülü sahipleri Ad Age toplantısında buluştu.
Advertising Age dergisinin geçtiğimiz hafta Cannes‘da düzenlediği brunch, dünyanın dört bir yanında düzenlenen Women to Watch (W2W) ödüllerinde onurlandırılan iş kadınlarını bir araya getirdi.
Ad Age’in reklam, pazarlama ve medya sektörlerinde üstün başarı gösteren kadınlara dikkat çekmek için 1997 yılında hayata geçirdiği W2W, 2012’den sonra küresel bir boyut kazandı. W2W o yıl Çin’de düzenlenmeye başladıktan sonra 2013’te Ad Age’in partneri MediaCat tarafından Türkiye’ye getirildi. Türkiye’yi Brezilya, Arjantin ve Kolombiya takip etti.
Soldan sağa: Alev Kaynak (MediaCat), Jeani Rodgers (Isobar) ve Jean Lin (Isobar)
Cannes’daki toplantıda daha önce ABD, Çin ve Brezilya’da Woman to Watch olarak onurlandırılmış ve bu yılki festivalde çeşitli yarışma kategorilerine jüri başkanlığı yapan Wendy Clark (Coca-Cola), Jean Lin (Isobar), Joanna Monteiro‘nun (FCB Brezilya) katılımı ve Ad Age’den Allison Arden’ın moderatörlüğünde iş dünyasında kadın liderliğini konu alan bir panel düzenlendi.
Arzu Önal (solda) ve Demet İkiler
MediaCat’ten Pelin Özkan ve Alev Kaynak‘ın izleyici olarak katıldığı toplantıda Türkiye’den W2W olarak gösterilen Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Strateji Direktörü Bilge Çiftçi, Y&R İstanbul Ajans Başkanı Arzu Ünal, WPP Türkiye Ülke Müdürü ve GroupM CEO’su Demet İkiler ve McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Dilek Dölek Başarır yer aldılar.
Joanna Monteiro (solda) ve Claudio Colaferro
Kaynak: Advertising Age
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.