MediaCat

DeFacto pazarlama departmanına yeni yönetici

Derya Sevgin Palamutçuoğulları markanın yeni CMO’su oldu.

DeFacto pazarlama departmanına yeni yönetici

DeFacto‘da pazarlamadan sorumlu başkan yardımcılığı pozisyonuna, pazarlama stratejisti Derya Sevgin Palamutçuoğulları getirildi.

Derya Sevgin Palamutçuoğulları DeFacto'nun yeni CMO'su oldu.Orta Doğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden 1992 yılında mezun olan Palamutçuoğulları, 1996 yılında Boston Suffolk Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. Profesyonel iş yaşamına aynı yıl Gillette‘te başlayan Palamutçuoğulları, 2004 yılında Procter & Gamble‘da Batı Avrupa pazarlama direktörü oldu.

Ülker bünyesinde 2008 yılından bu yana pazarlama genel müdürü olarak çalışmalarını sürdüren Palamutçuoğulları, Yıldız Holding çatısı altında yer alan markalara, pazarlama stratejileri alanında danışmanlık verdi.

Palamutçuoğulları DeFacto’daki yeni görevine 23 Mart 2015 itibariyle başladı.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.