MediaCat

Mercedes-Benz’den mezuniyet töreni

Mercedes-Benz, genç kadınları kariyer yolculuklarında desteklemek üzere hayata geçirdiği projenin ilk mezunlarını verdi.

Mercedes-Benz’den mezuniyet töreni

Mercedes-Benz’in 2015 yılından bu yana 70’ten fazla ülkede başarılı kadınları bir araya getirdiği küresel platformu She’s Mercedes kapsamında gerçekleştirilen She’s Mentoring programı ilk mezunlarını verdi. “Genç kadınları sosyoekonomik olarak güçlendirmek ve kariyer yolculuklarında desteklemek” hedefiyle yürütülen She’s Mentoring Programı’nın mezunları ve kazananlarına özel bir tören gerçekleştirildi. Programda yer alan 31 genç iş kadını, yedi ay süren bir mentorluk programının sonunda “Sürdürülebilirlik”, “İnovasyon & Teknoloji” ve “Yaratıcı Endüstriler” olmak üzere üç kategoride değerlendirilmeye tabi tutuldu.

Sürdürülebilirlik kategorisinde kazanan isim “Hadi İşaret: Sağır ve İşitme Engelli Bireyler için Sosyal Girişim Projesi”ni yürüten Sibel Kaya, İnovasyon & Teknoloji kategorisinin kazananı “SatoLOC: İçerik Sektörü için Veriye Dayalı Yapay Zekâ Çözümleri Projesi”nin sahibi Pınar Başar, Yaratıcı Endüstriler kategorisinde kazanan menti ise “Football Muse for Athlete Children: Genç Sporcular için İlham Projesi”ni yürüten Didem Akdemir oldu.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.