MediaCat

Sanofi Türkiye’de üst düzey atama

Sanofi Türkiye’de ülke başkanı olarak görev alacak isim belli oldu.

Sanofi Türkiye’de üst düzey atama

Sağlık ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren Sanofi’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Cem Öztürk, Sanofi Türkiye Ülke Başkanı ve Yerleşik Reçeteli İlaçlar (Rx) Genel Müdürü olarak atandı.

Sorbonne Üniversitesi MBA yüksek lisans derecesine sahip olan Öztürk, kariyerine 2000 yılında kurumsal pazarlama alanında başladı. Sanofi bünyesine 2002 yılında katılan Öztürk, sırasıyla bütçe kontrol uzmanlığı, bütçe kontrol ve fiyatlandırma müdürlüğü görevlerini üstlenmesinin ardından 2007 yılında Sanofi Romanya ve Moldova Finans Direktörü olarak atandı. 2011 yılında iş operasyonları mükemmelliği direktörü olarak Türkiye’ye dönüş yapan Öztürk, 2014 yılındaysa uzman ve birinci basamak satış ve pazarlama direktörülüğü ve jenerik ilaçların liderliği sorumluluklarını üstlendi. 2015 yılında tekrar yurtdışında görevlendirilen Öztürk, Sanofi Tayland ve Myanmar Ülke Başkanı ve Bangkok Yerleşik Reçeteli İlaçlar (Rx) Genel Müdürü olarak görev aldı.

Cem Öztürk, Sanofi Türkiye’deki yeni görevlerine 1 Kasım 2018 itibarıyla başlayacak ve yeni görevinde  Sanofi Avrasya ve Orta Doğu Bölge Başkanı David Khougazian’a raporlama yapacak.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.