Hopi, hayata geçirmeye hazırlandığı proje ile kişiselleştirilmiş teklif sunabilme kapasitesini en az üç kat artırmayı hedefliyor.
Günümüz ekonomik koşullarında bütçeleri efektif kullanmak ve pazarlama yaklaşımını optimize etmek her zamankinden daha önemli. Şirketlerin ise müşterilerini daha iyi anlamak için verileri ve analitiği kullanmaları, onlara özgün etkileşim yoluyla hiper kişiselleştirmiş deneyimler sunmaları gerekiyor.
Araştırmalar, tüketici beklentilerinin de bu yönde olduğunu doğruluyor. Deloitte’un “Hyper-personalizing the customer experience using data, analytics, and AI” raporuna göre;
7 yıl önce bir mobil sadakat ve alışveriş uygulaması olarak yola çıkan Hopi, Türkiye’nin en büyük B2B2C pazarlama şirketlerinden biri olarak 15 milyon kullancısına ise kişiselleştirilmiş teklif ve deneyimler sunmaya devam ediyor. Akıllı iletişim, sepet artırma, yeni müşteri kazanımı, sadakat yaratma ve akıllı hedefleme odağında çalışan Hopi, kişiselleştirilmiş teklif sunabilme konusundaki yeteneklerini daha da geliştirmeyi amaçlıyor.
MarTech tarafındaki yatırımları sayesinde iş ortağı marka sayısını da yüzde 35 oranında artırarak neredeyse 300 markalık bir ekosistem yaratan Hopi, SAS ile yapay zekâ, makine öğrenmesi ve büyük veri analizi gibi alanlardaki yetkinliklerini artırıp, her kullanıcıyı tek bir mikro-segment gibi yönetebilecek kabiliyete kavuşmasını sağlayacak bir işbirliği yapıyor.
Hopi Ürün Yönetimi, Pazarlama ve CRM’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gül Sağır Aydın, birkaç ay içerisinde tamamlanması planlanan projeyle Hopi’nin kişiselleştirilmiş teklif sunabilme kapasitesinin en az üç kat, üye markaların Hopili cirosunun ise en az iki kat artmasını beklediklerini belirtiyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.