MediaCat önderliğinde düzenlenen online mini konferans serisi MediaCat Live devam ediyor.
Yeni bir tema çerçevesinde bir araya gelen sektör yetkilileri ve düşünce liderleri gündem dinamiklerine ışık tutarak; yaşanan kültürel, endüstriyel ve sosyolojik dönüşümlerin yönünü tayin ediyor.
14 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek ikinci MediaCat Live buluşmasında medyanın ve iletişim dilinin dönüşümüne odaklanıyoruz. Bu kez temamız “İletişimde Etik Performans”.
COVID-19 sonrası dünyada, hem medya hem de kültür tüketimimizde iş sonuçları bakımından etkili ve etkili olduğu kadar da toplumsal/çevresel açıdan sorumluluk sahibi olacak yeni iş modellerini masaya yatırıyoruz.
Program detaylarına aşağıdan ulaşabilir, katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
1. Bölüm 15:00 – 15:40
İletişimde samimiyet, anlam ve amaç arayışı
Hayat normale dönmeye başlıyor. Ancak marka amacını ve iletişiminin yeni etik sorumluluklarını; iletişimde hem reklamveren hem de reklamcı koltuğunda oturanların üstlenecekleri yeni toplumsal rolleri daha yüksek sesle konuşmaya başlayacağımız bir gerçek. Tüketicilerin daha iyi bir gelecek beklentisinin artacağı da… İletişimin ötesine geçecek bir iyilik kültürü, nasıl kurulacak?
Moderasyon: İhsan Özçıtak, Deeper, Kurucu
Panelist:
2. Bölüm: 15:45 – 16:25
İçerik ve performansta yeni formüller
Mart ve Nisan aylarıyla birlikte medya ciddi bir dönüşümden geçmeye başladı. Dijital nüfusa yeni üyeler eklendi, yeni mecralar oluşmaya başladı ve reklamverenin iletişim karmasında birtakım değişiklikler yaşandı. Dönüşen tüketiciyle birlikte içerik savaşları ve yeni format arayışları da hız kazandı. Döneme özel geliştirilen yanıtlar ne kadar etkili oldu; hangileri kalıcı olacak? Son dönemde yaşanan bu hızlı değişim, geleneksel ve dijital medyanın geleceğini nasıl etkileyecek?
Moderasyon: Nüzhet Algüneş, TBWA\ISTANBUL Chief Media Officer’ı
Panelistler:
3. Bölüm: 16:30 – 17:10
Kültürel hattı korumak
Evlerimize kapandığımız bu süreçte medya tüketimimiz arttı. Eğlence, sosyalleşme ve kültürel ihtiyaçlarımızı sosyal medya, streaming servisleri ve dijital ziyaretlerle giderdik. Ancak kültürün fiziksel, kolektif ve toplumsal yanı es geçilmemeli. Kültür tüketimi, bir arada yapıldığında, paylaşıldığında anlamlı ve kalıcı deneyimlere dönüşüyor.
Kültür tüketiminin bireyselleştiği ve sanallaştığı bugünlerin ardından, eksik kalan toplumsal yönünü nasıl giderebiliriz? Kültür ve sanat kurumları, dijitalle nasıl rekabet edebilir? Canlı etkinliklerin geleceği nasıl kurgulanabilir? Tüm bu soruların yanıtı bu panelde.
Moderasyon: Alev Kaynak, Kapital Medya İçerik Direktörü
Panelistler:
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.