Marka Train Sim World oyununda NPC olacak bir kişiyi 20 bin pound ücretle işe alacak.
Geçtiğimiz günlerde dünyanın ilk markalı örümceği için imza kampanyası başlatan Pringles bu kez de oyun dünyasında sıradışı bir iş teklifi sunuyor.
Grey Londra imzalı kampanyada rotasını Train Sim World oyununa çeviren marka, oyunda oyuncu olmayan karakter (NPC) olacak bir kişiyi işe alacak. Eylül ayından itibaren oyunda bir yıl boyunca görünecek karakterin tek görevi otomat doldurmak, şanslı kişinin alacağı ücret ise 20 bin pound.
Pringles, adaylardan bir Pringles ürünü ve #PringlesStayInTheGame etiketiyle birlikte yaratıcı bir selfie ya da video hazırlamalarını ve 50’den az sözcükle neden iş için en güçlü aday olduklarını anlatmalarını talep ediyor. Markanın planı rastgele seçtiği 50 adaydan bir kısa liste hazırlamak ve oylamayla belirleyeceği adayın sanal versiyonunu oyuna dahil etmek.
Fikrin basit olduğunu ancak basit olduğu kadar ilginç de olması gerektiğini söyleyen Grey Kreatif Ortağı Javier Campopiano, “Bu oyunda NCP’ler aşırı önemli ayrıca. Oyun bir tren simülatörü ve gerçeklik hissini yaratan da etrafta NPC’lerin olması” yorumunda bulunuyor. Campopiano kampanyanın yalnızca oyunseverleri değil, daha geniş bir kitleyi hedeflediğini de ekliyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.