Londra’da düzenlenen global etkinlikte Türkiye’ye 5 ödül verildi.
Siyaset ve kamu sektörünün önde gelen iletişim, kampanya, strateji ve teknoloji uzmanları geçtiğimiz hafta Kapital Medya Londra tarafından Londra’da düzenlenen Polaris Leadership Summit’te bir araya geldi. Covid-19 pandemisinin başlangıcından bu yana ilk kez fiziksel olarak gerçekleştirilen global zirvenin teması “Rebuilding Trust – Güveni Yeniden İnşa Etmek” oldu.
Siyasette güveni yeniden inşa etmek, dezenformasyonla mücadelede etki ve yaratıcılık, popülist rejimleri seçimlerle değiştirmek, Rusya-Ukrayna krizinde medyanın rolü, yeni global düzen, yurttaş katılımcılığı ve kampanya trendleri başta olmak üzere günümüz siyasal iletişim dünyasına yön veren tüm güncel konuları uluslararası bir konuşmacı listesiyle ele alan Polaris Leadership Summit, 14-28 Mayıs Türkiye Parlamento Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin strateji ve iletişim yönlerine de özel bir programda yer verdi.
İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, uluslararası ilişkiler ve siyasal psikoloji uzmanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Royal United Services Institute Genel Direktörü Dr. Karin von Hippel, Kantar Public Global CEO’su Dr. Michelle Harrison, Enquire.AI Kurucu Ortağı Bilal Baloch, Trusted News Initiative Kurucusu Jessica Cecil, Reform Enstitüsü Direktörü Mehmet Ali Çalışkan, Atlantic Council Digital Forensic Lab yöneticileri Nika Aleksejeva ve Roman Osadchuk zirvede içgörü, analiz ve araştırmalarını paylaşan konuşmacılar arasındaydı.
1 Haziran’da düzenlenen Polaris Leadership Summit’in en beklenen anı kuşkusuz siyaset ve kamu sektörlerinde yaratıcı iletişimi ödüllendiren global Polaris Awards seremonisiydi.
Beşinci Polaris Awards bu yıl güncellenmiş bir kategori listesiyle siyaset iletişimi sahnesindeydi. Siyasal iletişimde etkili yaratıcılığın ve değişimin yalnızca seçimlerle, seçilen kişilerle ya da seçim sürecini tasarlayan uzmanlarla değil, toplumun içinden yükselen aktörlerle de başarılabileceğini savunan Polaris Awards için bu yıl en önemli yenilik, bünyesine sivil toplum ve kamu sektörü kategorilerinin eklenmesi oldu.
Başta ABD, Kanada, Meksika, Brezilya, Ukrayna, Meksika, Venezuela, Rusya, Türkiye ve İngiltere olmak üzere tüm dünyadan 400’ü aşkın başvuru alan Polaris Awards’ta başvurular uluslararası seçici kurul tarafından değerlendirildi.
17 Bronz, 46 Gümüş ve 19 Altın Polaris’in sahipleriyle buluştuğu ödül töreninde Türkiye de 5 Polaris kazandı. İstanbul Dijital Medya ve Machina Creative Thinking Office, Polaris Awards’un kamu sektörü kategorilerine yaratıcılıklarıyla damga vurdu.
Polaris Leadership Summit ayrıntılarına buradan, Polaris Awards kazananlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.