Pernod Ricard MENA Genel Müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.
2012 yılında katıldığı Pernod Ricard Türkiye bünyesinde farklı pozisyonlarda yöneticilik yapan Aslı Tekeş, 1 Kasım 2020 itibarıyla Pernod Ricard MENA Genel Müdürlüğüne atandı. Tekeş, yeni görevinde Pernod Ricard Türkiye ve MENAT Genel Müdürü Selçuk Tümay’a bağlı olarak Paris’te çalışacak ve yönetim kurulu üyeliğini sürdürecek. Tekeş’in, yönetilen coğrafi pazarlarda satış ve sürdürülebilir iş geliştirmesinden sorumlu olması bekleniyor.
İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nı 2003 yılında tamamlayan Aslı Tekeş, Philip Morris’te başladığı kariyerine 2005 – 2009 yılları arasında P&G’de devam etti. 2009 – 2012 yılları arasında PepsiCo’da farklı satış pozisyonlarında bulunan Tekeş, Pernod Ricard Türkiye’ye 2012 yılında modern ticaret ve gümrüksüz işlemler başkanı olarak katıldı ve 2016 yılında Paris merkezli EMEA ve LATAM iş geliştirme ekibine müdür olarak atandı.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.