MediaCat dergisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri töreninde en çok birincilik ödülünü alan ajans Rabarba oldu.
MediaCat dergisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri töreninde en çok birincilik ödülünü alan ajans Rabarba oldu.
MediaCat dergisi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri töreni, 22 Eylül Perşembe günü Swissotel Bosphorus’ta, reklam ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Avea CEO’su Erkan Akdemir’in jüri başkanlığı görevini üstlendiği yarışmaya 33 kategoride toplam 685 başvuru yapıldı.
Felis Ödül Gecesi’nde en çok birincilik ödülü alan ajans Rabarba oldu. Rabarba Garanti Bankası, Turkcell ve Doğuş Grubu / Vogue Türkiye için hazırladığı işlerle geceden 6 ödülle ayrıldı. Bu işler arasından “İnternet Bankacılığını Kullanmayan Son İnsan” Felis Büyük Ödülü’nün sahibi oldu.
MediaCat Felis Ödül Töreni’nden mutlu ayrılan bir diğer ajans ise Mindshare’di. Mindshare Turkcell, Arçelik ve Unilever için hazırladığı çalışmalarla 3 ödül alırken, Yılın Medya Ajansı Büyük Ödülü’nün de sahibi oldu.
TBWA de Felis Gecesi’nden 4 ödülle ayrıldı. TBWA Avea için hazırladığı işlerle 3 ödül alırken, TTNET TİVİBU "Alt Yazı Filmleri" adlı işiyle de ödüle layık görüldü.
OMD de geceden bol ödülle ayrılan ajanslar arasında yerini aldı. OMD Yılın Medya Ajansı Birincilik Ödülü’nün yanı sıra “Bir Dizi Doritos’a Aşık!” , “Freezone ile Özgürce Yaşa” , “Turistik bir medya hikayesi” adlı çalışmalarıyla birincilik ödülünü kazandı.
Cereyan Medya, directComm, Leo Burnett – Istanbul, LOWE İstanbul, Speed Medya, Time, Universal McCann, V For Viral, Wanda Digital ve Youth Republic MediaCat Felis Ödülleri’nde birer ödüle layık görüldüler.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.