MediaCat

Dünya organizasyon devleri İstanbul’da buluşuyor

Dünyadaki dolaylı geliri 250 milyar dolar olarak hesaplanan kongre turizmi pazarının dünya devleri 30 Ocak’ta…

Dünya organizasyon devleri İstanbul’da buluşuyor

Dünyadaki dolaylı geliri 250 milyar dolar olarak hesaplanan kongre turizmi pazarının dünya devleri 30 Ocak’ta İstanbul’da bir araya geliyor. Kongre ve toplantı organizatörlerinin uluslararası ortaklığı olan INCON Group, toplantısı için İstanbul’a gelecek olan devlere, kuruluşun Türkiye ortağı Serenas Group ev sahipliği yapacak.

34 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın önemli 72 şehrinde ofisi bulunan INCON grubun, ortak şirketlerinin yöneticileri ve uzmanlarının katılacağı toplantının açılışında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da hazır bulunacak.

Konuyla ilişkin bir açıklama yapan Serenas Group Genel Müdürü Mustafa Gürbüz; INCON Group’un, küresel konferans sektöründe çok önemli bir karar mekanizması olduğunu belirterek şunları söyledi;

“INCON’un Türkiye toplantısına, turizm ve toplantı endüstrisinin Türkiye’deki kilit isimleri, Turizm Bakanlığı Yetkilileri ve İstanbul Valiliği, Türkiye’nin önde gelen 9 Profesyonel Konferans Organizasyon firması ile 60 tıbbi kurumun, 30 ilaç firmasının ve 6 uluslararası endüstri basını üyesinin temsilcileri katılacak.”

AIM Group’tan GianLuca Buongiorno, CPO Hanser Service’ten Inge Hanser, MCI’dan Robin Lokerman ve AIMS Uluslararası Kongre Hizmetlerinden Susanne Kostka gibi INCON liderlerinin katılacağı toplantıda; Tıbbi Toplantıların Geleceği’nden, Günümüz Dünyasında Kongre Piyasasına kadar birçok konuda bilgiler aktarılacak.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.