MediaCat

Sektörden MediaCat’e 25’inci yıl mesajları

MediaCat’in 25 yıllık serüvenine dair sektör mesajları.

Sektörden MediaCat’e 25’inci yıl mesajları

MediaCat 25 yıl boyunca iletişim sektörünün her kesimiyle iç içe oldu. 25’inci yaşında da pek çok isim iyi dileklerini ve tebriklerini paylaşmaya devam ediyor. Hepimize nice seneler…

Sektörden MediaCat'e 25'inci yıl mesajları“Hem yaratıcı hem etkili”

Murat Göllü
Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı

Türkiye’nin En Değerli Banka Markası, Akbank. Bu unvan kurulduğumuz günden bu yana markamıza yaptığımız yatırımların bir sonucu aslında… Markamıza ilk günden beri göz bebeğimiz gibi bakıyoruz. Gelişimi için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda hem pazarlama hem de iletişim alanındaki çalışmalarımızda ihtiyaç duyduğumuz uzmanlık perspektifine ilişkin katkılarıyla, MediaCat bizim için çok önemli bir bilgi platformu oluşturuyor. Bizler gibi markanın gücüne inanmış, tüketici içgörülerini temel almış kuruluşların yararlanabileceği, birçok uzmanlık yayınlarının yanında, dünyanın sayılı reklam dergilerinden Advertising Age’in içeriklerini de bizlere ulaştırarak pazarlama, iletişim ve reklam dünyasının global gündemini ülkemize taşıyor.

MediaCat’in pazarlama iletişimi ana başlığı altında yayınladığı kitaplar da biz profesyoneller için önemli kaynaklar niteliğinde. Brand Week Istanbul gibi Türkiye’nin en büyük pazarlama iletişimi organizasyonunu da sektöre kazandıran MediaCat, dijital iş dünyasının en sıcak konularının ele alındığı Digital Age Summit ile de başta bilişim ve iletişim sektörleri olmak üzere çeşitli iş alanlarından birçok üst düzey profesyoneli bir araya getiriyor. MediaCat’in, yaratıcı endüstriler ve marka mimarisinin yapıtaşlarını teşvik edip büyütmek adına düzenlediği Felis Ödülleri de yaratıcı fikirlerin gelişmesini destekliyor.

MediaCat’in, yaratıcı fikirlerin pazarlamada yansıttığı somut etkiye odaklı, bir iletişim öğesinin hem yaratıcı hem de etkili olabileceğini savunan yayınlarını izlemeye özen gösteriyoruz ve sektörde fark yaratan yayınlarının, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da alanında çıtayı yükseltmeyi sürdüreceğine inanıyoruz. Sevgili Pelin Özkan ve ekibinin tutku ve büyük emekle sektöre kazandıkları MediaCat’i gönülden kutluyoruz.

İlerlemek için sayfa numaralarını kullanabilirsiniz.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.