Tatköyü’nün ‘afacan çocukları’

Tat Konserve, taze yaz domateslerinden hazırladığı ‘Tat Ketçap’ ürünü için yeni bir reklam filmi hazırladı.

Tatköyü’nün ‘afacan çocukları’

Tat Konserve, taze yaz domateslerinden hazırladığı ‘Tat Ketçap’ ürünü için yeni bir reklam filmi hazırladı. ‘Tat Köy Salça’ ve ‘Tat Yaz Domatesleri’nden sonra ‘Bizim Köy’ serisinin üçüncü reklam filmi olan ‘Afacan Çocuklar’la Tat Ketçap’ın nefis kıvamlı lezzeti anlatılıyor. Yine Medina Turgul DDB reklam ajansı tarafından hazırlanan reklamda, Türkiye’deki tüm çocukların ilk günkü lezzete sahip tarla domatesinin tadına ulaşabilmesi için Tat Ketçap’ın bol domates kullanılarak üretildiğine dikkat çekiliyor.

Film Bahçesi’nden Babak’ın yönetmenliğini yaptığı reklam filminin müzik düzenlemesini de Ömer Ahunbay gerçekleştirdi. Çekimler üç gün süresince Bursa’da TAT domates tarlalarının bulunduğu Mustafakemalpaşa ve Cumalıkızık köyünde gerçekleştirildi.

[vimeo]http://vimeo.com/60838505[/vimeo]

Künye:

Reklamveren: Koç Gıda Grubu/ TAT markası

Reklamveren Yetkilileri: Ahmet Özdener, Banu Pekkoç, Kübra Ötkür, Pelin Bağcıvan

Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB

Executive Kreatif Direktör: Kurtcebe Turgul

Kreatif Direktör: Gökhan Erol

Yaratıcı Ekip: Timsal Ünsal, Özge Ceyrancı, Eren Koçaker,  Ezgi Yener, Müge Pekçetin

Müşteri İlişkileri: Yiğit Kariş, Ceren Kalkan, Didem Kurt

Stratejik Planlama: Derya Tombuloğlu, Ayşe Yemişçigil

Ajans Prodüktörü: Nedret Gürlek

Prodüksiyon Şirketi: Film Bahçesi

Prodüktör: Arda Topaloğlu

Yönetmen: Babak

Post Prodüksiyon: İmaj

Medya Ajansı: Mindshare (Ahmet Ekinler, Burcu Şen, Cihan Yılmaz, Uğur Yıldırım)

Kullanılan Mecralar: TV, radyo, internet

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.