Yeni video dizimiz “Reset hikâyem” Punch BBDO Ajans Başkanı Ali Musa Paça ile başlıyor.
Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul, bu yıl 7-11 Kasım tarihlerinde sektörün önde gelen isimlerini “Time to Reset” temasıyla Zorlu PSM’de bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Pandemi gölgesinde geçen iki yılın ardından, önümüzdeki süreçte karşımıza çıkacak büyük değişim ve yenilenmeyi farklı disiplinlerden uzmanların yaklaşım, araştırma ve bakış açılarıyla irdeleyeceğimiz Brand Week Istanbul’a sayılı gün kala yeni bir video dizisine başlıyoruz: Reset hikâyem.
Türkiye reklam sektörünün kıymetli oyuncularından kariyerlerine “reset atan” anların hikâyesini dinlediğimiz dizinin ilk konuğu Punch BBDO Ajans Başkanı Ali Musa Paça.
İşte, karşınızda, Ali Musa Paça’nın reset hikâyesi…
Video: Mehmet Aras
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.