MediaCat

Mastercard’da üst düzey atama

Mastercard Hızlı Gelişen Pazarlar Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı olarak görev alacak isim belli oldu.

Mastercard’da üst düzey atama

Ödeme sistemleri alanında faaliyet gösteren global teknoloji şirketi Mastercard’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Buna göre, 2013 yılından bu yana görev aldığı Mastercard bünyesinde son olarak Güneydoğu Avrupa pazarlama yöneticiliği sorumluluğunu üstlenmekte olan Ceren Türkben Kaya, Mastercard Hızlı Gelişen Pazarlar Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcılığına atandı.

Yeni görevinde İsrail, Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Gürcistan da dahil olmak üzere 12 ülkenin yer aldığı hızlı büyüyen pazarlar bölümünün pazarlama ve iletişiminin sorumluluğunu üstlenecek olan Ceren Türkben Kaya, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. Kariyerine 2002 yılında Reckitt Benckiser Türkiye’de başlayan Türkben Kaya, 2003 yılında Unilever Türkiye’ye geçerek farklı ürün gruplarında marka yöneticisi olarak çalıştı. Türkben Kaya, Mastercard’a katılmadan önce 2010 yılında Unilever İngiltere’nin merkez ofisine transfer oldu ve üç yıl boyunca global gıda pazarlama bölümü altında global ve bölgesel kıdemli marka geliştirme yöneticisi olarak görev aldı.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.