İsrail’den köpekleri ve sahiplerini sokağa davet eden bir kampanya.
26 Ağustos, Dünya Köpek Günü. 25 bin kayıtlı köpekle her 17 kişiye 1 köpeğin düştüğü ve resmî olarak dünyanın en köpek dostu şehri Tel Aviv’de bulunan Azrieli Mall, şehrin sakinleri için ayrı bir öneme sahip olduğu aşikâr bu özel günü ödüllü bir etkinlikle kutluyor.
Üzerine köpekleri çekecek bir kokunun sıkıldığı kemik şeklindeki oyuncakları şehrin dört bir yanına gizleyen Azrieli Mall, sosyal medyadan yaptığı bir duyuruyla tüm köpek sahiplerini köpekleriyle birlikte bir hazine avına çağırıyor. Oyuncakları bulmayı başaran köpekler ve sahipleri, Azrieli Mall’daki evcil hayvan dükkanlarında kullanılabilen 200 NIS (yaklaşık 51 euro) değerindeki Sniff Card’ların sahibi olacaklar.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.