Aracınızla yollara düşmüş, kavunun en iyisini arıyorsunuz. Karşınıza sürüyle seçenek çıkıyor ama en iyisiyle henüz karşılaşmadığınıza inancınız tam. Bu uğurda yollar tükenebilir, kararlılığınız sınır kapılarına dayanabilir, mesele kavun değil bir başkası olur belki ama Aksigorta‘dan da şöyle bir soru gelir: “Neden kaskoyu ilk gördüğünüz yere yaptırıyorsunuz?”
Zeynep Kankonde ve Taylan Erler’in kamera karşısına geçtiği Tribal Worldwide İstanbul imzalı reklam filminde kavunun en iyisi için kilometrelerce yol giden bir çiftin öyküsünü ekrana taşıyan Aksigorta, kasko yaptırmadan önce kendisinden teklif alınması gerektiğini söyleyerek, en kapsamlı kaskoya uygun fiyatlarla sahip olunabileceğini vurguluyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.