Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte, ister istemez herkesin aklına yılbaşında kar yağıp yağmayacağı sorusu düşer. Yıllar içinde insanın hevesi azalır belki ama çocuklar için durum hiç değişmez. Onlar yılbaşına hep kar yağışıyla girmek isterler. Umutları tükenecek gibi olsa bile yılbaşına karlar altında girme hayalinden asla vazgeçmezler.
Garanti Bankası da yeni yıl için hazırlanan Alametifarika imzalı reklam filminde minik bir kız çocuğunun yılbaşı hayalini taşıyor ekrana. Çocuğun bembeyaz hayali, annesinin gözünden kaçmayacak elbette. Hava durumu belirsiz, kar ihtimali zor ama Ugi bir şeyler ayarlayabilir. Nitekim öyle de oluyor. Önce bir kar makinesi çıkıyor sahneye, ardından da ufaklığın azimli bekleyişine tanık olan herkes el ele veriyor. Onlar kar topu oynamaya koyulurken, marka da yeni yıl temennisini sunuveriyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.