MediaCat

Fazla Gıda’ya yeni pazarlama müdürü

Fazla Gıda’nın yeni pazarlama müdürü belli oldu.

Fazla Gıda’ya yeni pazarlama müdürü

Fazla Gıda Pazarlama Müdürü olarak görev alacak isim Koray Koçer oldu. Koçer, yeni görevinde teknolojik altyapısıyla gıda işletmelerinin atıl stok ürünlerinden ekonomik, sosyal ve çevresel değer yaratmasını sağlayan Fazla Gıda’nın marka yönetimi, pazarlama stratejisi ve proje yönetimine katkı sunacak.

Sabancı Üniversitesi’nden mezun olan, endüstri mühendisliği lisans derecesi ile MBA yüksek lisans derecesi bulunan Koçer, pazarlama alanında 10 yıllık bir deneyime sahip. İş hayatına Avea’da adım atan Koçer, ardından transfer olduğu ve 9 yıl boyunca çalıştığı Unilever’de son olarak dijital pazarlama müdürlüğü görevini üstlenmişti.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.