21. Felis Ödülleri, “Şimdi Öde, Sonra Başvur” dönemiyle yaratıcılığın kapılarını açıyor MediaCat, 22.04.2026
Gündem Vakıfbank’tan bir Anadolu güzellemesi Banka, Alaaddin imzalı reklam filmiyle halden anlama anlatısını sürdürüyor.
Global Favori NBA takımınızın kokusu arabanızda Kia, arabanızı favori NBA takımınızın kokusuyla kaplıyor.
Gündem DeFacto yeni reklam yüzleriyle sahnede Marka, yeni reklam yüzleri Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel’in rol aldıkları ilk reklam filmini yayınladı.
Gündem Evrim Aras, Aras Kargo için söylüyor Marka, yeni reklam filmine CEO’su Evrim Aras ile ses veriyor.
Gündem Ronaldo ve Ümmiye Teyze aynı filmde buluştu Türk Telekom, duygusal tonda ilerlediği yeni iletişim stratejisini duyurdu.
Global İnternet bağımlıları buraya Telekomünikasyon şirketi Telia’dan bir garip önerme: “İnternet bağımlsıyız ve bazen bu, gerçek hayatı yaşamaktan daha iyi.”
Gündem Bilime meraklı kız çocuklarının destekçisi Microsoft Markanın geçen yıl başlattığı Make What’s Next kampanyası devam ediyor.
Gündem 2016’da kadınların en çok izledikleri 10 reklam Liste, reklamveren ve ajansların dikkatle incelemesi gereken sonuçlar içeriyor.