MediaCat

DDB Worldwide CEO’sundan ayrılık kararı

DDB Worldwide Global CEO’su Wendy Clark görevinden ayrılıyor.

DDB Worldwide CEO’sundan ayrılık kararı

2016 yılında Coca-Cola’dan geçiş yaptığı DDB Worldwide bünyesinde önce Kuzey Amerika’da CEO sorumluluğunu üstlenen, 2018 yılından bu yana da DDB Worldwide Global CEO’su olarak görev alan Wendy Clark’ın yakın gelecekte görevinden ayrılacağı açıklandı.

DDB Başkanı Chairman Chuck Brymer, Wendy Clark’ın ayrılık kararını kendilerine bildirdiğini ve Clark’ın sorumluluklarını, yeni bir liderlik yapısı oluşturulana kadar geçici olarak üstleneceğini belirtti.

Konuya yakın isimlere göre, Wendy Clark söz konusu ayrılık kararını Dentsu Inc. Global CEO’su olmak için aldı. Dentsu tarafından konuya dair henüz bir açıklama yapılmış değil.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.