MediaCat

1.800 billboard’da aynı mesaj

Dünyaca ünlü sanatçı ve illüstratörler, coronavirus sebebiyle zor günler geçiren New York için tasarladılar.

1.800 billboard’da aynı mesaj

Avrupa’dan sonra corona’nın merkezi haline gelen ABD’nin en kötü durumdaki eyaleti New York. Yaklaşık 225 bin coronavirus vakası ve 15 bine yaklaşan ölüm sayısıyla New York, bugünlerde hayalet şehirlerden farksız. Ancak New York ruhu diye bir şey var. Ve o ruhu geri getirmek isteyen tasarımcılar, devasa bir kampanya için bir araya geldi.

Times Square Arts, New York Museum Poster House, Print Magazine ve For Freedoms kurumlarının desteğiyle hayata geçirilen açıkhava kampanyasında, çok sayıda ünlü sanatçı, tasarımcı ve illüstratör, New York için posterler tasarladı. İkonik “I Heart NY” logosunun tasarımcısı Milton Glaser, Debbie Millman ve özellikle ABD Başkanı Donald Trump’ı hedef alan illüstrasyonlarıyla tanınan Edel Rodriguez ve tasarım stüdyosu Pentagram’dan Emily Oberman ve Paula Scher gibi isimlerin yer aldıkları kampanyadaki posterler, Times Square de dahil olmak üzere eyaletteki bin 800 dijital billboard’da yer alıyor.

Tasarımlardan bazıları sağlık çalışanlarını süperkahraman olarak resmederken bazıları da sosyal izolasyon kurallarını tekrar hatırlatıyor.

Paul Sahre
Maira Kalman
Klaas Verplanckte
Joe Hollier
Jessica Hische
Gemma O’brien
Edel Rodriguez
Debbie Millman

Ola Baldych

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.