Teknosa, 2007 yılında gerçekleştirdiği 4,15 milyon dolarlık kablosuz ürün satışı…
Teknosa, 2007 yılında gerçekleştirdiği 4,15 milyon dolarlık kablosuz ürün satışı ile AirTies distribütörleri arasında en yüksek ciro yapan firma oldu.
Türkiye çapında 56 ilde 203 Teknosa ve 29 Teknosa Cep mağazası ile faaliyet gösteren Teknosa, dünyanın en hızlı büyüyen geniş bant pazarlarından biri olan Türkiyede kablosuz ürün satışında da liderliğe imza attı.
Teknosa, kablosuz ürün satışında 2007 yılında gerçekleştirdiği 4,15 milyon dolarlık ciro ile hem perakende hem de tüm kanal ortakları arasında en yüksek satışı yapan AirTies distribütörü oldu.
AirTies, Teknosanın başarısını bu yıl ilk kez verdiği 2007 Yılı En Yüksek Perakende Ciro ve 2007 Yılı En Yüksek Ciro ödülleri ile taçlandırdı.
AirTiesın 2007 yılında distribütörleri kanalıyla elde ettiği 18,5 milyon dolarlık cironun 8,3 milyon dolarlık kısmı perakende kanal ortakları tarafından gerçekleştirildi. Teknosa, 4,15 milyon dolarlık satışı ile bu cironun yüzde 50sini gerçekleştirerek perakendeci rakiplerini geride bırakarak liderliğe oturdu. Teknosa, aynı zamanda tüm kanal distribütörleri arasında da en yüksek ciroyu yapan firma oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane şunları söyledi: Teknosa olarak AirTies ile iş ortaklığımızı uzun yıllardır başarıyla sürdürüyoruz. Geniş bant, Türkiyede yüzde 78 ile en yaygın kullanılan İnternet bağlantı türü. Türkiyenin 56 ilindeki Teknosa mağazalarında satışını yaptığımız AirTies ürünleriyle, müşterilerimizin en yeni geniş bant teknolojilerine ulaşmasını sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz satışlarla aynı zamanda Türkiye geniş bant pazarının da büyümesine katkıda bulunuyoruz.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.