Reklam Ajansları Danone Türkiye medya ajansını arıyor Markanın konkurunda Türkiye’nin en büyük medya ajansları yarışıyor.
Reklam Ajansları Sniper Media portföyüne yeni bir marka ekledi Pizza Pizza, Sniper Media’yı tercih etti.
Reklam Ajansları Tektaş Saatçilik medya ajansını seçti Marka, tüm medya planlama ve satın alma faaliyetleri için Skala Medya ile anlaştı.
Sosyal Medya Starcom MediaVest Group Türkiye’ye 4 yeni marka Ajans, portföyünü genişletmeye devam ediyor.
Reklam Ajansları Coca-Cola’nın Kuzey Amerika medya konkuru sonuçlandı İçecek devi medyada hibrit modele geçiyor.
Reklam Ajansları Domino’s Pizza medya ajansını belirledi Marka, medya planlama ve satın alma faaliyetleri için People Communications ile anlaştı.
Reklam Ajansları Praktiker medya ajansını seçti İki farklı mağaza konsepti ile Türkiye pazarına yeniden giren marka, medya ajansını belirledi.
Reklam Ajansları İpek Mobilya medya ajansını seçti Marka, medya planlama ve satın alma süreçlerini Bona Media’ya emanet etti.