MediaCat

Radyo dinleyicileri reklam da dinliyor!

Radyo istasyonlarının ortalamasına bakıldığında dinleyicilerin yüzde 93’ü reklamları da dinliyor.

Radyo dinleyicileri reklam da dinliyor!

Radyo istasyonlarının ortalamasına bakıldığında dinleyicilerin yüzde 93’ü reklamları da dinliyor.

Arbitron, Media Monitors ve Coleman Insights’ın yürüttüğü ‘Reklamlar çıkınca ne oluyor:2011’ isimli çalışmaya göre, dinleyiciler radyo reklam arasına girdiğinde kanal değiştirmiyor.

Bir dakikalık reklam aralarında dinleyicilerin tümü aynı istasyonda kalıyor. İki dakikalık reklam aralarında bu oran yüzde 99. Reklam üç dakikaya çıktığında dinleyicilerin yüzde 96’sı radyo istasyonunda kalıyor.

Bu üç kriter arasında anlamlı bir farklılaşma görülmediği gibi, radyo dinleyicisinin uzun süren reklama da oldukça dayanıklı olduğu gözlemleniyor.

Dört dakikalık reklamları dinleyicilerin yüzde 92’si takip ediyor. Beş dakikalık olanları yizde 87 dinliyor. Reklamlar beş dakikayı aştığında oran yüzde 85’e düşüyor.

İlgili İçerikler

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.