Opet’se fark eder

Opet’in yeni reklamı yayında.

Opet’se fark eder

15 yılın ardından tekrar işbirliğine başladığı reklam yüzü Cem Yılmaz’ın başrolünde olduğu yeni kampanyasının teaser’ını geçtiğimiz günlerde yayınlayan Opet, Farketmez Petrol’ün sahibi Faruk Etmez’in Opet ile tek taraflı savaşını konu alan ilk reklamını hedef kitlesinin beğenisine sundu.

Opet’in temassız tuvalet, Ultramarket ve Kadın Gücü Projesi gibi hizmet ve inisiyatiflerinin anlatıldığı Happy People Project imzalı kampanyanın ilk filminde yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz oturuyor. Yapımını CMYLMZ Fikir Sanat’ın üstlendiği filmin görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil, yardımcı yönetmeni Murat Dündar ve yapımcısı Öner Faruk Işık.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.