OANDO’dan ilk reklam filmi

Magnum Dondurma Şirketi’nin yeni markası OANDO, ilk reklam filmiyle ekranlarda ve dijital mecralarda yerini alıyor.

Magnum Dondurma Şirketi’nin yeni markası OANDO, ilk reklam filmiyle tüketiciyle buluştu. Hayatın içindeki değerli anlardan ilham alan kampanya, markanın sütlü ve kaymak kıvamındaki dondurma portföyünü günün farklı anlarında dondurma severlerle buluşturuyor.

“O anların dondurması” fikrinden doğan reklam filminde; vanilya, çikolata ve Antep fıstığı gibi lezzetlerin yanı sıra plombir, çubuk, sandviç, külah, kap ve kutu formatlarında sunulan 11 ürünlük portföy, farklı tüketim anlarıyla birlikte ele alınıyor.

Concept İstanbul’un kreatifliğini üstlendiği reklam filmi İstanbul’da, beş ayrı mekanda iki günde tamamlandı. Televizyon ve dijitalde yayınlanacak reklam filminin yönetmenliğini Onur Somer gerçekleştirdi.

Magnum Dondurma Şirketi Pazarlama Direktörü Nazlı Eda Kırali, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dondurma kategorisindeki uzmanlığımızı, tüketici içgörüsüyle şekillenen güçlü markalarla büyütmeye devam ediyoruz. OANDO, bu yaklaşımın en yeni ve en somut örneklerinden biri. Bugün insanlar hayatı her zaman planlayamıyor ama iyi hissettiren anları çoğaltmak istiyor. Tüketicilerimizin zihninde en kalıcı olan şeyin artık tam da bu anlar olduğunu görüyoruz. Hayatın akışı içinde spontane, duygusal ve küçük bir ödül hissi yaratan dondurma da bu yüzden çok özel bir yerde duruyor. İlk reklam filmimizle birlikte yalnızca yeni bir ürünü değil, hayatın içindeki değerli anlara eşlik eden yeni bir marka dünyasını anlatıyoruz. OANDO’nun farklı anlara dokunan, erişilebilir ve sıcak iletişim diliyle tüketiciyle güçlü bir bağ kuracağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.