Nissan Türkiye’de üst düzey atama

Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcılığına Yiğit Boztürk atandı.

2016 yılından bu yana Nissan Türkiye çatısı altında farklı görevler üstlenen ve son olarak Nissan Türkiye Satış Direktörü olarak görev yapan Yiğit Boztürk, mevcut görevine ek olarak Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Satış sorumluluklarının yanı sıra Satış Sonrası alanlarında da uzmanlığı bulunan Boztürk, 15 yılı aşkın sektör tecrübesiyle otomotiv sektörünün pek çok alanında görev aldı.

Nissan Türkiye Satış Departmanı’nın yönetimsel süreçlerinden de sorumlu olmaya devam edecek olan Boztürk, Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem’e raporlayacak. Atama ile ilgili olarak konuşan Boztürk, “Uzun yıllardır parçası olmaktan gurur duyduğum Nissan Türkiye’de bu göreve atanmış olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Güçlü bayi ağımız, deneyimli ekiplerimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla markamızı daha da ileri taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni
dönemde de iş ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte Nissan Türkiye’nin başarısına katkı sağlamayı sürdüreceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Makine mühendisi olan Yiğit Boztürk, Southern Polytechnic State University’de yine bu alanda yüksek lisans derecesini tamamladı. Boztürk, evli ve bir çocuk babasıdır.