Wall Street analistleri ile yapılan yıllık görüşmelerde konuşan, Microsoft Genel Müdürü Steve Ballmer…
Wall Street analistleri ile yapılan yıllık görüşmelerde konuşan, Microsoft Genel Müdürü Steve Ballmer, Yahoo ile görüşmelerinin sona erdiğini söyledi.
İnternet ortamına yüklü mikarda yatırım yapmayı planladığını açıklayan Microsoft Genel Müdürü Steve Ballmer, Yahoo yetkililerini ikna etme çabalarından şimdilik vazgeçtiklerini ifade etti. Temmuz başlarında çıkmaza giren iki şirketin görüşmeleri 6 ay sürdü.
Steve Ballmer sözlerine şöyle devam etti: ” Şu anda Yahoo şirket yetkilileriyle yaptığımız bir görüşme yok. 6 ay süren görüşmelerde yatırım konusunda ki bir dizi prensibimizi masaya koyduk ancak anlaşamadık. Bu iş bitti, önemli değil. Biz yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
Microsoft şirketi internetin yarattığı avantajlarından hala yararlanmak istediklerini ve bu stratejiyi başarıya ulaşana kadar devam ettireceklerini kaydetti. Steve Ballmer, internet ortamında yakalanacak dev fırsatlar olduğunu ve yakın bir zamanda büyük bir yatırım yapacak imkanı ele geçireceklerini söyledi.
Kaynak:www.reuters.com
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.