İpragazın 2008de biten reklam kampanyasının kahramanı sokak köpeği Düşeş Bobi, herkes tarafından çok sevilmişti.
12.12.2011 - 00:00 | MediaCat
İpragaz’ın 2008’de biten reklam kampanyasının kahramanı sokak köpeği Düşeş Bobi, çok ilgi görmüştü. Bobi mahalle sakinlerine yardımcı oluyor, hırsızları kovalıyor, gözünün tutmadığı insanları mahalleye sokmuyordu.
Şimdi ise mahalleyi en az onun kadar sahiplenen biri var: Pissi!
Ama Pissi’nin karakteri Bobi’ye hiç benzemiyor. Okey oynarken taş çalıyor, uyumak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Onun yüzünden mahallede siparişler gecikiyor.
Pissi’nin tüm haylazlıklarına rağmen işini aksatmadan, eksiksiz olarak yapan ekip ise İpragaz Enerji Takımı!
Hazırlık aşaması yaklaşık üç ay süren reklamın Pissi karakterini canlandırması için Belçika’dan üç kardeş kedi getirilmiş. Çekimleri Yeşilköy ve Balat’ta tamamlanan filmin prodüksiyon şirketi PTT, yönetmeni Özgür Baltaoğlu.
Künye
Reklamveren: İpragaz A.Ş.
Reklam ajansı: Big-Birleşik İletişim Grubu
Yaratıcı yönetmen: Kağan Küçük, Kemal Hayıt
Yaratıcı grup: Erdem Güler, Cem Yolal, Arman Akıncı, Barış Özdemir, Celal Sadıker, Bora Mesut Palas, Uğur Sönmez
Müşteri ilişkileri grubu: Ayşe Barış Özkoray, Beste Kıran, Tuğba Balcı
Ajans prodüktörü: Tuğba Ağırbaş Özkan
Prodüksiyon: PTT Film
Yönetmen: Özgür Baltaoğlu
Müzik: Jinglehouse