Ev geliştirme perakendecisi Tekzen sonbahar ile birlikte evinde daha çok zaman geçirmek isteyen tüketicinin karşısına yeni bir reklam kampanyasıyla çıkıyor.
Geçtiğimiz yılki imaj kampanyalarında kullanılan “Sen yeter ki iste” sloganının bir kez daha kullanıldığı yeni kampanya, “Her şey bir gün eskir” ana fikrini taşıyor. Kampanya kapsamında yayınlanan üç ayrı reklam filminde, tüketicilerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri türden durumlara eğlenceli bir dille yer veriliyor. Aydınlatma, mobilya ve banyo ürünleri kategorileri için hazırlanan filmler aracılığı ile evini yenilemek isteyenler Tekzen’e davet ediliyor.
Tekzen Şirketler Grubu içerisinde yer alan Viem Ajans imzası taşıyan filmlerin prodüksiyonunu Kala Film, yönetmenliğini ise Onur Erden üstleniyor.
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.