TBWA\ISTANBUL'un McDonald's için hazırladığı ilk filmde Muslera rol alıyor.
06.06.2014 - 14:24 | MediaCat
2014 FIFA Dünya Kupası resmi restoranı McDonald’s‘ın özel ürünü Brazil Burger için hazırladığı, Muslera’nın kendi sesiyle şarkı söylediği reklam filmi yayınlanmaya başladı. Film aynı zamanda TBWA\ISTANBUL’un McDonald’s için hazırladığı ilk reklam filmi olma özelliğini taşıyor.
Filmde, Dünya Kupası’na katılmak için Türkiye’den ayrılacak olan Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera, ayrılmadan önce McDonald’s restoranına geliyor. Bir yandan kupa süresince ayrı kalacağı Brazil Burger’i hüzünle yiyen Muslera, bir yandan da Rashid Behbudov‘un ‘Ayrılık’ parçasını söylüyor.
Çekimleri bir günde tamamlanan reklam filminin yönetmenliğini Ali Taner, prodüksiyon aşamasını ise 25 FİLM üstlendi. Müzikler ise Ömer Ahunbay’a ait.
Reklamveren: McDonald’s
Reklam Ajansı: TBWA\ISTANBUL
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Yaratıcı Ekip: Ozan Can Bozkurt, Çağrı Saka, Deniz Ardıç, Cihan Akköse, Özge Güven, Mustafa Hayıt ve Tolga Ülkümen
Marka Ekibi: Özlem Eren Hanoğlu, Burcu Taşdelen Eriş, Beste Erener ve Kerem Sertbel
Reklamveren Yetkilileri: Bora Tanrıkulu, Pelin Börklüoğlu, Nedim Bali ve Begüm Çalışkan
CSO: Toygun Yılmazer
Stratejik Planlama Ekibi: Tuğyan Çelik ve Can Çalışkan
Prodüksiyon Ekibi: Ceyda Kayaçetin, Gülşah Batıbeki ve Ceren Özen
Prodüksiyon Şirketi: 25 FİLM
Yönetmen: Ali Taner
Post Prodüksiyon: Telesine
Müzik: Jinglehouse / Ömer Ahunbay
Kullanılan Mecralar: TV, Açıkhava, Internet, In Store