Endüstri liderlerinden Avustralya’da AstraZeneca’yı verilere dayanarak aklayan kampanya.
Avustralyalı kreatif endüstri liderleri, AstraZeneca aşısıyla ilgili doğru bilinen yanlışları çürütmek ve Avustralyalıları aşı yaptırmaya teşvik etmek için bir araya gelerek The Factsination platformunu kurdu.
Bilimsel olarak kişileri öldürme riski AstraZeneca’dan daha yüksek olan olguları paylaşarak aşı konusundaki çekinceleri kırmayı hedefleyen platform sosyal medya üzerinden faaliyet gösteriyor.
Platformun destekçileri arasında Hardhat Kurucusu Dan Monheit, WPP Aunz Chief Strategy Officer’ı Rose Herceg, TRIBE Kurucusu Jules Lund, Mutiny Yönetici Ortağı Henry Innis, Akcelo CEO’su Aden Hepburn, Wistia Kurucu Ortağı ve CEO’su Chris Savage gibi isimler bulunurken, kampanyanın yaratıcı süreçleri ise Good One Creative imzası taşıyor.
The Factsination ekibi aynı zamanda önemli gazetecileri, radyo, TV sunucularını ve influencer’ları hedef alan bir medya tanıtım kampanyası yürüterek kampanyayı dünyaya yaymayı hedefliyor.
Platformun destekçilerinden Dr. Kieran Moore sektördeki paydaşlarına şu sözlerle sesleniyor: “Medya ajansları – lütfen, büyük medya şirketlerinin kampanyayı desteklemesini sağlamak için medya etkinizi kullanın. Halkla ilişkiler firmaları – sözlerimizi yaymak için lütfen network’lerinizi kullanın. En önemlisi de meslektaşlarınıza ve arkadaşlarınıza gerçeği kurgudan ayırmaları için yalvarın. Birlikte gerçekten hayat kurtarmaya, ailemiz, arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız arasındaki zihinsel sağlık sorunlarını önlemeye, işleri kurtarmaya ve Avustralyalıların normal yaşantılarına geri dönmelerine yardımcı olabiliriz.”
Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.
Here you'll find all collections you've created before.