Lay’s’ten yıldızları bir araya getiren kampanya

Lay’s, 2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde başlattığı “No Lay’s, No Game” kampanyasının yeni ayağında Lionel Messi, David Beckham, Thierry Henry, Alexia Putellas ve Steve Carell’ı taraftarlarla buluşturdu.

2026 FIFA Dünya Kupası yaklaşırken Lay’s, klasik futbol reklamlarının dramatik atmosferinden uzaklaşıyor. “No Lay’s, No Game” platformunun yeni bölümünde Lionel Messi, David Beckham, Thierry Henry, Alexia Putellas ve oyuncu Steve Carell, Florida’daki bir süpermarkette alışveriş yapan taraftarlara sürpriz yaptı.

“The Epic Watch Party” adlı kampanya kapsamında ünlü isimler, gerçek futbolseverlerle bir araya gelerek unutulmaz bir Dünya Kupası izleme deneyimi yaşattı. Kampanyanın mizah dozunu ise Steve Carell yükseltti. Ünlü oyuncunun karaoke performansları ve spontane diyalogları, yalnızca sıkı futbol takipçilerine değil, Dünya Kupası döneminde oyuna dahil olan geniş kitlelere de hitap etti.

WhatsApp kanalı 10 milyona ulaştı

Lay’s’in küresel Dünya Kupası stratejisinin bir parçası olan kampanya, yaklaşık 90 pazarda yayına giriyor. Markanın en dikkat çeken hamlelerinden biri ise 10 milyondan fazla takipçiye ulaştığı belirtilen WhatsApp “Epic Watch Party Channel” oldu. Kanal üzerinden kamera arkası görüntüler, sesli mesajlar, futbol yıldızlarının yorumları ve özel içerikler paylaşılırken, taraftarlara geleneksel reklam anlayışından farklı olarak sürekli canlı kalan bir grup sohbeti deneyimi sunuluyor.

Lay’s Global Başkan Yardımcısı Alexis Porter da kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, “No Lay’s, No Game kampanyası her zaman taraftarları sevdikleri futbol yıldızlarına daha yakın hissettirmekle ilgiliydi. Epic Watch Party ile dünyanın en büyük futbol organizasyonu sırasında gerçek taraftarları ve futbol ikonlarını bir araya getiriyoruz. Çünkü futbol izlemek Lay’s ile daha keyifli” ifadelerini kullandı.