MediaCat

En ağır telefonla oyunculara güç testi

Clash Royale ve Eddie Hall’dan ağır sıklet oyun deneyimine davet.

Ne kadar güçlü olduğunuzun oyundaki başarınız açısından bir önemi olmasa da Clash Royale, oyunla güç testini bir araya getiren bir deneye imza attı. Dünyanın en güçlü insanlarından Eddie Hall, insanları kabı yaklaşık 22 kilogram ağırlığındaki telefonla oyun oynamaya davet etti.

Las Vegas’ta hayata geçirilen etkinlik, Clash Royale karakterlerinden P.E.K.K.A. ve Mega Knight’ın güçlendirilmiş ağır sıklet karakterlerinin tanıtımı sonrasında geldi. Eski World’s Strongest Man şampiyonu ve deadlift dünya rekortmeni Eddie Hall, bu kadar ağır bir telefonla insanların oyunda neler yapabileceklerini görmek üzere Las Vegas’ta sokağa çıktı.

50 pound (22,7 kilogram) ağırlığındaki telefon kabının tasarlanması ve yapımı için 16 kişi 600 saatten fazla emek harcadı. İnsanlara, Clash Royale’in geliştiricisi Supercell’in Sphere’de oyun içi etkinliğini tanıttığı UFC 306 öncesinde meydan okundu.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.