MediaCat

Eurobest Young Creatives Competition başvuruları başladı

Eurobest’in genç kreatiflere yönelik yarışması için başvuru dönemi 18 Kasım’da kapanacak.

Avrupa’da ezber bozan yaratıcılığı bu yıl 37’nci kez ödüllendirmeye hazırlanan Eurobest’in genç kreatiflere yönelik yarışması Eurobest Young Creatives Competition başvurulara açıldı.

Yeni yeteneklerin sektörde tanınmalarını ve Avrupa çapında iz bırakmalarını sağlama hedefindeki Eurobest Young Creatives Competition için bu yılki başvuru dönemi 18 Kasım’da kapanacak. Yarışma için başvurular eurobest.com/pass-picker adresinden gerçekleştirilebilecek. 30 yaş altı katılımcılardan oluşan takımlar, kimliği 29 Kasım’da paylaşılacak bir dernek ya da kâr amacı gütmeyen kuruluş için entegre bir kampanya oluşturmak üzere yarışacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eurobest (@eurobest_festival)’in paylaştığı bir gönderi

Eurobest Young Creatives Competition geçtiğimiz yıl 24 ülkeden 278 ekibin katılımıyla düzenlenmiş, yarışmacılar Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından verilen brief doğrultusunda toplumsal cinsiyet eşitliği ve ayrımcılık odaklı çalışmalar hazırlamıştı.

Organizasyon hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.