MediaCat

İkonların dönüşü

Gap yeni kampanyasında ikonların çocuklarına yer veriyor. Kampanyanın yıldızıysa, her dönemin ikonlarından Naomi Campbell.

İkonların dönüşü

Gap, markasının zamansızlığını anlatmak için 90’larda yayınlanan reklamlarında rol alan ikonik isimlerin, giydikleri ürünleri çocuklarına devrettikleri yeni bir reklam filmi yayınladı.

Mick Jagger ve Jerry Hall’un kızı manken Lizzy Jagger’ın, annesinin 1991 yılında giydiği siyah body’yi; Run DMC’nin kurucularından Jam Master Jay’in oğlu DJ TJ Mizell’in, babasının 1990 yılında giydiği sweetshirt’ü; şarkıcı, yapımcı ve oyuncu Diana Ross’un oğlu oyuncu Evan Ross’un, annesinin 1991 yılında giydiği tişörtü; Aerosmith’in solisti Steven Tyler’ın şarkıcı kızı Chelsea Tyler’ın, babasının 1997 yılında giydiği pantolonu; Demi Moore’un kızı şarkıcı Rumer Willis’in, annesinin giydiği denim ceketi ve müzisyen Kim Gordon’un kızı Coco Gordon’un, annesinin giydiği deri ceket ve denim şortu giydikleri Generation Gap kampanyasının yıldızıysa 1992 yılında Gap için rol aldığı reklam filminde giydiği beyaz tişört ve denim şortun yeniden yorumlanan versiyonlarını giyerek kamera karşısına geçen Naomi Campbell.


Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.