MediaCat

8. DP Ödülleri’nin jürisi açıklandı

Doğrudan Pazarlama Ödülleri bu yıl sürprizlerle geliyor.

8. DP Ödülleri’nin jürisi açıklandı

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından bu yıl sekizinci kez düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin jürisi belli oldu. Doğrudan pazarlama sektörünün gelişimine katkıda bulunmak, bilinirlilik yaratmak, doğrudan pazarlama kavramlarının yerleşmesini sağlamak, doğrudan pazarlama yöntemlerinin daha çok kullanılmasına teşvik etmek, doğrudan pazarlama alanında çalışanları motive etmek ve özgün başarıları belgelemek gibi hedefleri olan yarışmanın jüri listesi; dernek üyelerinden, sektörel derneklerden, akademisyenlerden ve sektörel dergi yöneticilerinden meydana geliyor.

8. DP Ödülleri’nin jürisi açıklandı

Ek olarak, bu yıl 10’uncu yılını kutlayan derneğin, organizasyon için bir ilki de var. Bu yıl yarışmaya, 2015 Doğrudan Pazarlama Ödülleri Yönetmeliği’nde yer almayan ancak bugüne kadar yarışmalara katılmış ve birincilik ödülü almış işlerin kendi aralarında değerlendirileceği ve “10 Yılın En İyileri” olarak özel ödül verilecek yeni bir kategori eklendi. Ana jüri tarafından değerlendirilecek bu işler de ödül gecesinde açıklanacak.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.