MediaCat

‘2009 Başarı Hikayeleri’ yarışıyor

XING Türkiye, üyelerinin 2009 yılı içerisinde XING üzerinden kurduğu bağlantılar, geliştirdiği projelerle yakaladığı başarı hikayelerinin sahiplerini ödüllendiriyor…

‘2009 Başarı Hikayeleri’ yarışıyor

“2009 XING Başarı Hikayeleri” projesi kapsamında XING Türkiye, üyelerinin 2009 yılı içerisinde XING üzerinden kurduğu bağlantılar, geliştirdiği projelerle yakaladığı başarı hikayelerinin sahiplerini ödüllendiriyor.

Nokia ödül sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın sonunda en başarılı ilk üç hikayenin sahibi bir yılık XING Premium üyeliğinin yanı sıra akıllı iş telefonu Nokia E72 sahibi de oluyor. 8 Şubat 2010 tarihlerine kadar teslim edilmesi gereken başarı hikayelerinin ödülleri, Şubat ayının ikinci yarısında açıklanacak.

XING Türkiye ekibi, üyelerini, 8 Şubat 2010 tarihine kadar http://corporate.xing.com/no_cache/turkce/350irket/ba-351ar-305-oeykueleri/ adresine göndermeye çağırıyor.

Yarışma koşulları uyarınca, projenin 2009 yılı içerisinde gerçekleştirilmiş olması, başarı hikayesinde yer alan ortaklardan en az birinin XING üyesi olması gerekiyor ve 1 XING üyesi en fazla 3 başarı hikayesiyle projeye katılabiliyor.
 

XING Türkiye ekibinden oluşacak 3 kişilik jüri, kendilerine gönderilen başarı hikayelerinin üyenin kişisel kariyerine, şirketine yarattığı faydaya ve Türkiye ekonomisine sağladığı katkıya göre değerlendirecek. Jürinin değerlendirmelerinin sonucu ise 15 Şubat’tan sonra duyurulacak.

Proje kapsamında, değerlendirmeye alınan tüm hikayelerin sahibi 3 aylık XING Premium üyelikle ödüllendirilecek. Yarışmada, 2009’un en başarılı ilk üç projesine üyelerin iş yaşamlarını kolaylaştıracak en popüler iş telefonlarından Nokia E72 akıllı telefonları hediye edilecek.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.