Vodafone ile ‘CEO Club’ bir efsaneyi ağırladı

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Toplantısı”...

30.09.2010 - 00:00 | MediaCat

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Toplantısı”, CEO Club üyeleri ve Türk perakende sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla düzenlendi. Toplantıda, Mango efsanesinin yaratıcısı Isac Andic Ermay, Mango’nun kuruluşundan bu yana geçen süre içindeki deneyimlerini davetlilerle paylaştı. 

Toplantıya, Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ile Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ev sahipliği yaptı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, “Vodafone Türkiye olarak ülkemiz için katma değer yaratan CEO Club platformuna destek olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz.
Bugün burada CEO Club “Fark Yaratanlar” serisinin yeni bir buluşması için toplandık. Biz de Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin memnuniyetini sürekli arttırma vizyonu ile sektörümüzde fark yaratmaya, onların iletişim teknolojilerini kullanarak hayatlarını kolaylaştırma ve zenginleştirmeye çalışıyoruz.  Fark ve değer yaratan ürün ve servislerle her geçen gün hızla değişen, gelişen müşteri ihtiyaçlarına yanıt vermeyi çalışıyoruz” diye konuştu.

Değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışmanın sürdürülebilir olması ve değişimlerin önceden tahmin edilerek öngörülmesi için çok özel bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Öğüt, şunları söyledi:

“2009 yılında Vodafone Grup Londra’da Future Agenda adlı açık bir tartışma platform başlattı. Dünyanın ve insanlığın önümüzdeki 10 yıl boyunca karşılaşacak olduğu önemli zorlukların ne şekilde belirleneceğine yönelik tartışmaların yürütülmesi hedefiyle yola çıkıldı.  Biz de Vodafone Türkiye olarak geçtiğimiz Ağustos ayında bu girişimi Türkiye’ye taşımaya karar verdik.

Türkiye’nin yakın gelecekte tanık olacağı değişimler ile bu değişimlere uyum sağlamak amacıyla geliştirilebilecek yenilikçi ve fark yaratan yaklaşımlara ilham verecek bu çalışmayı “Gelecek Gündem” ismiyle lanse ettik. Bu proje için 14 konu başlığıyla ilgili olarak şimdiden iş ve fikir dünyamızın çok önemli isimleriyle görüşmeye başladık.  Amacımızı kısa sürede 200’e yakın öngörüyü tamamlayıp bunları paylaşıma ve tartışmaya açabilmek.”

Cüneyt Özdemir moderatörlüğünde iş dünyasıyla deneyimlerini paylaşan Mango Başkanı Isac Andic Ermay, “1970’li yıllarda Türkiye’den gömlek ve palto alarak İspanya’da toptan sattım. Daha sonra ise neden ben de bir dükkan açmayayım diye düşündüm. Kendime çok küçük bir dükkan açtım derken işlerim büyüdü ve bugünlere kadar geldim. Bu kolay olmadı. Bunu yaparken öncelikle kendime bir hedef koydum. Eski eşime bir gün dedim ki dünyanın her yerinde bir mağazam olacak. Bu hayalim için de çok çalıştım. Eğer dünyanın her yerinde olmak istiyorsanız bunu gerçekleştirmek için çok iyi organizasyon kurmanız, bir hedef koymanız gerekiyor ve çok iyi çalışanlara sahip olmanız gerekiyor.” dedi.

Türk markalarının çok rekabetçi olduğunun altını çizen Isac Andic Ermay şunları söyledi: “Türk markalarına önerebileceğim bir şey yok. Onlar zaten ne yapmaları gerektiğini, nasıl hareket etmeleri gerektiğini çok iyi biliyorlar. Sadece onlara önerim ve tavsiyem, yurtdışına açılmak için korkmasınlar çekinmesinler orada başarılı olmak için her şeye sahipler. Bir de önerim ilk olarak Amerika, Çin’den daha ziyade daha rahat hareket edebilecekleri ülkeleri seçmeleri daha uygun olacaktır. Örneğin Mango halen cirosunun yüzde 70’ini Avrupa’dan yapmaktadır. Bu nedenle mağazalarını orada açmalarını tavsiye ederim. ”

Giriş

Parolanı mı unuttun?

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.