Ülker 2007’de yatırıma odaklanacak

Ülker Gıda Grubu bu yılın ihracat ve yatırım yılı

Ülker 2007’de yatırıma odaklanacak

Ülker Gıda Grubu bu yılın ihracat ve yatırım yılı olduğunu açıkladı. 2007 yılı sonuna kadar 42 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceklerini belirten Grup, 2006 cirosunun 2 milyar dolara ulaştığını, 54 milyon dolarlık ihracatlarını yüzde 50 oranında artırmayı planladıklarını belirtti.

Çırağan Sarayı’nda yapılan basın toplantısında açıklama yapan Ülker İstişare Konseyi Üyesi ve Grup Sözcüsü Metin Yurdagül, “Ülker, bisküvi ve çikolata gibi geleneksel üretim kategorilerindeki kaliteyi ön planda tutan, Türk damak tadına saygı duyan, insan odaklı, teknolojiyi ve dünya trendlerini takip eden yaklaşımını gıda grubuna da taşımış ve çok başarılı olmuştur.” şeklinde konuştu.

Ülker Şirketler Topluluğu Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü’nün 2006 yılını değerlendirdiği ve 2007 yılı hedeflerini açıkladığı toplantıda, yıllık bir geçmişi olan Gıda Grubu’nun, büyüme odaklı genç ve yenilikçi bir grup olduğu ve kısa sürede pazarda çeşitli kategorilerde ilk üçte yer alma başarısını gösterdikleri vurgulandı.

Tütüncü konuşmasında, “2003 yılında pazara sunulan Cola Turka o tarihten bu yana, Türkiye kola pazarında yüzde 52 oranında büyüme sağladı. Cola Turka ince kutu konseptiyle de sektörde öncülük yaptı. Bu yenilikçi yaklaşımı geleneksel Ülker Çamlıca gazoza ‘yeni bir tat’ kazandırarak devam ettirdik ve Çamlıca Vişneli’yi geliştirdik. Camlıca Vişneli’nin tadı tüketiciler tarafından çok beğenildi.” dedi.

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.